Sezon na szparagi!

Co nowego?

Bardzo wiosenne spring rollsy ze szparagami

Zdrowsza i lżejsza wersja sajgonek – bez smażenia i gotowania. Wystarczy zawinąć ulubione składniki w namoczony wcześniej w wodzie papier ryżowy. To bardzo proste! Spring rollsy można zjadać jako przekąskę albo pełnoprawne danie. To także super posiłek do zabrania ze...

Co nowego?

Bardzo wiosenne spring rollsy ze szparagami

Zdrowsza i lżejsza wersja sajgonek – bez smażenia i gotowania. Wystarczy zawinąć ulubione składniki w namoczony wcześniej w wodzie papier ryżowy. To bardzo proste! Spring rollsy można zjadać jako przekąskę albo pełnoprawne danie. To także super posiłek do zabrania ze...

Życie jest za krótkie na złe jedzenie

Warszawa wschodnia – dajcie mi tuk!

Warszawa wschodnia – dajcie mi tuk!

Ten wpis będzie jedynie na zaostrzenie apetytu. Tak jak moja pierwsza wizyta w Warszawie Wschodniej jedynie pogłębiła ciekawość tego miejsca. Na razie wiem jedno - Aleksander Baron i jego Solec 44...

Silk & Spicy – poprawnie & banalnie

Silk & Spicy – poprawnie & banalnie

To był babski, zimowy wypad. Cztery wygłodniałe pannice postanowiły posilić się po tajsku. Wybór padł na ulokowaną w centrum restaurację Silk & Spicy. Wnętrze było również babskie. Tu złotko, tu...

Pin It on Pinterest