Sezon na szparagi!

Co nowego?

Bardzo wiosenne spring rollsy ze szparagami

Zdrowsza i lżejsza wersja sajgonek – bez smażenia i gotowania. Wystarczy zawinąć ulubione składniki w namoczony wcześniej w wodzie papier ryżowy. To bardzo proste! Spring rollsy można zjadać jako przekąskę albo pełnoprawne danie. To także super posiłek do zabrania ze...

Co nowego?

Bardzo wiosenne spring rollsy ze szparagami

Zdrowsza i lżejsza wersja sajgonek – bez smażenia i gotowania. Wystarczy zawinąć ulubione składniki w namoczony wcześniej w wodzie papier ryżowy. To bardzo proste! Spring rollsy można zjadać jako przekąskę albo pełnoprawne danie. To także super posiłek do zabrania ze...

Życie jest za krótkie na złe jedzenie

Winosfera – na grasice i wino

Winosfera – na grasice i wino

Winosfera wygląda jakoś znajomo. Wino na paletach jak u Mielżyńskiego, surowa, industrialna ogromna przestrzeń jak w Warszawie Wschodniej Mateusza Gesslera, a nawet hasło przewodnie miejsca - Where...

SAM nie tylko po pieczywo

SAM nie tylko po pieczywo

Jak nazwać kawiarnię, sklep i piekarnię w jednym? SAM! Kameralny Kompleks Gastronomiczny - to propozycja Joli i Małgosi, dwóch fantastycznych kobiet. O zaletach tego miejsca pisałam już tu. Dziś...

Pin It on Pinterest