- Czym jest jagodowy kawior?
- Kto obstrzykuje się palonym masłem?
- Jak to jest być na jagodowym głodzie?
- I wreszcie która z jagodzianek chodzi w birkenstockach???
Nakarmiona Starecka, Magda Wawrzaszek i Tocha Brocha w mlaszczącej degustacji i rozmowie poświęconej jagodziankom.
W pierwszym premierowym odcinku podcastu „Z pełnymi ustami” moimi gościnami są praktyczki i teoretyczki tego słodkiego wypieku:
Magda Wawrzaszek, która w zeszłym roku ulepiła około 3 tys. jagodzianek pod szyldem cukierni Cukier w Cukrze. Były to zdecydowane faworytki zeszłorocznych plebiscytów na najlepsze jagodzianki w Warszawie.
Tosia Kolo znana w sieci jako „Tocha Brocha” kulinarna figlara, autorka popularnego przepisu na luksusowe jagodzianki Gucci, który co roku dostarcza jagodowej ekstazy wszystkim wypiekającym.